Web Analytics

Hosting

Hosting

10 per maand. Voor die prijs krijg je veel mogelijkheden en opties, waaronder de mogelijkheid om vooraf gemaakte sjablonen te gebruiken, WordPress of andere content management systemen te installeren, en ondersteuning te krijgen van de klantenservice als je tegen problemen aanloopt Er zijn drie hoofdtypen webhosting shared, VPS en dedicated. Gedeelde hosting is de populairste en meest betaalbare optie.

Bij shared hosting deelt je website een server met andere websites. Dit betekent dat de middelen van de server worden verdeeld over alle websites die erop staan. VPS (virtual private server) hosting is een stap hoger dan shared hosting.

Met VPS hosting deelt je website een server met andere websites, maar heeft zijn eigen "slice" van bronnen die speciaal voor jouw website zijn gereserveerd. Dedicated hosting is de duurste optie, maar biedt ook de meeste middelen. Met dedicated hosting heeft je website een eigen server die niet wordt gedeeld met andere websites Nu je de basis kent van webhosting, laten we eens kijken naar enkele van de verschillende kenmerken die je kunt tegenkomen bij het kiezen van een webhost voor je website

Web Hosting Kenmerken om naar te zoeken Opslagruimte en bandbreedte Een belangrijk punt van overweging bij het kiezen van een webhost is hoeveel opslagruimte en bandbreedte je website nodig heeft.

Opslagruimte is de hoeveelheid ruimte die op de server beschikbaar is voor de bestanden van je website. Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die in een bepaalde periode naar en van je website kan worden overgebracht (meestal gemeten in GB per maand). Als je veel grote bestanden hebt of veel verkeer naar je site verwacht, zoek dan onbeperkte opslagruimte en bandbreedte of plannen die hoge hoeveelheden van beide toestaan Uptime Uptime is de hoeveelheid tijd dat je website zonder problemen in de lucht is. De meeste hosts garanderen 99

Wiki over hosting

Link toevoegen

Link toevoegen